แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Tongnuanchan, P., Benjakul, S., Prodpran, T. and Nilsuwan, K. (2015). Emulsion film based on fish skin gelatin and palm oil: Physical, structural and thermal properties. FOOD HYDROCOLLOIDS, 48, 248-259. Cited: 150 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2015.02.025 | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 150 citations |
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Tongnuanchan P., Benjakul S., Prodpran T. and Nilsuwan K. (2015). Emulsion film based on fish skin gelatin and palm oil: Physical, structural and thermal properties. Food Hydrocolloids, 48, 248-259. Cited: 108 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2015.02.025 | ||
รวม Scopus 1 รายการ 108 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th