แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Tongnuanchan P., Benjakul S., Prodpran T. and Songtipya P. (2011). Characteristics of film based on protein isolate from red tilapia muscle with negligible yellow discoloration. International Journal of Biological Macromolecules, 48(5), 758-767. Cited: 33 doi: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2011.02.017 | ||
2 | Tongnuanchan P., Benjakul S. and Prodpran T. (2011). Roles of lipid oxidation and pH on properties and yellow discolouration during storage of film from red tilapia (Oreochromis niloticus) muscle protein. Food Hydrocolloids, 25(3), 426-433. Cited: 37 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2010.07.013 | ||
รวม Scopus 2 รายการ 70 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th