แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Tongnuanchan, P., Benjakul, S., Prodpran, T. and Songtipya, P. (2011). Characteristics of film based on protein isolate from red tilapia muscle with negligible yellow discoloration. INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 48(5), 758-767. Cited: 33 doi: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2011.02.017 | ||
2 | Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2011). Roles of lipid oxidation and pH on properties and yellow discolouration during storage of film from red tilapia (Oreochromis niloticus) muscle protein. FOOD HYDROCOLLOIDS, 25(3), 426-433. Cited: 40 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2010.07.013 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 73 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th