แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2012). Effects of oxygen and antioxidants on the lipid oxidation and yellow discolouration of film from red tilapia mince. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 92(12), 2507-2517. Cited: 3 doi: https://doi.org/10.1002/jsfa.5660 | ||
2 | Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2012). Properties and antioxidant activity of fish skin gelatin film incorporated with citrus essential oils. FOOD CHEMISTRY, 134(3), 1571-1579. Cited: 348 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.094 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 351 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th