แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Rattanachuay P., Khunwilai W., Puangsiri W. and Sukhumungoon P. (2024). Lactic Acid Bacteria from Fermented Asparagus and Stinky Beans Inhibit Clinical Diarrheagenic Escherichia coli and Clinical Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus. ASEAN Journal of Scientific and Technological Reports, 27(3) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.55164/ajstr.v27i3.253156 | ||
2 | Sukhumungoon P., Sae-Lim A., Hayeebilan F. and Rattanachuay P. (2024). Prevalence, Virulence Profiles, and Genetic Relatedness of Escherichia coli O45 from Raw meats, Southern Thailand. ASEAN Journal of Scientific and Technological Reports, 27(2), 58-71. Cited: 0 doi: https://doi.org/10.55164/ajstr.v27i2.252140 | ||
รวม Scopus 2 รายการ 0 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th