แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Leemud, P., Karrila, S., Kaewmanee, T. and Karrila, T. (2020). Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, 14(1), 388-400. Cited: 6 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-019-00301-6 | ||
2 | Kaewmanee, T., Phuruangrat, A., Thongtem, T. and Thongtem, S. (2020). Solvothermal synthesis of Mn-Zn Ferrite(core)@SiO2(shell)/BiOBr0.5Cl0.5 nanocomposites used for adsorption and photocatalysis combination. CERAMICS INTERNATIONAL, 46(3), 3655-3662. Cited: 29 doi: https://doi.org/10.1016/j.ceramint.2019.10.085 | ||
รวม WoS/ISI 2 รายการ 35 citations |
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Leemud P., Karrila S., Kaewmanee T. and Karrila T. (2020). Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch. Journal of Food Measurement and Characterization, 14(1), 388-400. Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-019-00301-6 | ||
2 | Kaewmanee T. and Airouyuwa J. (2020). Storage stability, gastrointestinal release and sensory properties of cookies incorporated with protein-based moringa oleifera leaf extract microcapsule. Chiang Mai University Journal of Natural Sciences, 19(1), 139-154. Cited: 3 doi: https://doi.org/10.12982/CMUJNS.2020.0009 | ||
รวม Scopus 2 รายการ 4 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th