แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Kaewmanee T., Benjakul S. and Visessanguan W. (2011). Effect of NaCl on thermal aggregation of egg white proteins from duck egg. Food Chemistry, 125(2), 706-712. Cited: 65 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.09.072 | ||
2 | Kaewmanee T., Benjakul S. and Visessanguan W. (2011). Effects of Salting Processes and Time on the Chemical Composition, Textural Properties, and Microstructure of Cooked Duck Egg. Journal of Food Science, 76(2) Cited: 49 doi: https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2010.01975.x | ||
รวม Scopus 2 รายการ 114 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th