แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Chusri S., Singthong P. and Kaewmanee T. (2015). Antioxidant, anticancer, and cytotoxic effects of Thai traditional herbal preparations consumed as rejuvenators. CYTA - Journal of Food, 13(1), 40-48. Cited: 7 doi: https://doi.org/10.1080/19476337.2014.909885 | ||
2 | Kaewdang O., Benjakul S., Prodpran T., Kaewmanee T. and Kishimura H. (2015). Characteristics of gelatin from swim bladder of yellowfin tuna (Thunnus albacores) as influenced by extracting temperatures. Italian Journal of Food Science, 27(3), 366-374. Cited: 4 | ||
3 | Kaewmanee T., Karrila T. and Benjakul S. (2015). Effects of fish species on the characteristics of fish cracker. International Food Research Journal, 22(5), 2078-2087. Cited: 12 | ||
รวม Scopus 3 รายการ 23 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th