แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Issuriya A., Jatutasri K., Sanpinit S., Chusri S., Voravuthikunchai S., Kaewmanee T., Phoopha S., Jetwanna K. and Limsuwan S. (2023). Potential applications of Rhodomyrtus tomentosa leaf extract as natural anti-staphylococcal additive in food systems: Efficacy and in vivo safety evaluation. Food Science and Technology International Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1177/10820132231165667 | ||
รวม Scopus 1 รายการ 0 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th