แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Kaewmanee, T., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2012). Effect of Acetic Acid and Commercial Protease Pretreatment on Salting and Characteristics of Salted Duck Egg. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 5(5), 1502-1510. Cited: 21 doi: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0510-1 | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 21 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th