แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Chusri, S., Singthong, P. and Kaewmanee, T. (2015). Antioxidant, anticancer, and cytotoxic effects of Thai traditional herbal preparations consumed as rejuvenators. CYTA-JOURNAL OF FOOD, 13(1), 40-48. Cited: 11 doi: https://doi.org/10.1080/19476337.2014.909885 | ||
2 | Kaewdang, O., Benjakul, S., Prodpran, T., Kaewmanee, T. and Kishimura, H. (2015). CHARACTERISTICS OF GELATIN FROM SWIM BLADDER OF YELLOWFIN TUNA (THUNNUS ALBACORES) AS INFLUENCED BY EXTRACTING TEMPERATURES. ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 27(3), 366-374. Cited: 5 | ||
3 | Kaewmanee, T., Karrila, TT. and Benjakul, S. (2015). Effects of fish species on the characteristics of fish cracker. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 22(5), 2078-2087. Cited: 8 | ||
รวม WoS/ISI 3 รายการ 24 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th