แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Detarun, P., Wichienchot, S., Siripongvutikorn, S., Utaipan, T., Samakradhamrongthai, RS., Wittaya, T., Punvichai, T. and Naher, J. (2025). Nutraceutical potential of modified Thai red curry paste: antioxidant, anti-inflammatory, and gut microbiota modulation. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 60(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1093/ijfood/vvae059 | ||
รวม WoS/ISI 1 รายการ 0 citations |
ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
---|---|---|---|
1 | Detarun P., Wichienchot S., Siripongvutikorn S., Utaipan T., Samakradhamrongthai R., Wittaya T., Punvichai T. and Naher J. (2025). Nutraceutical potential of modified Thai red curry paste: antioxidant, anti-inflammatory, and gut microbiota modulation. International Journal of Food Science and Technology, 60(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1093/ijfood/vvae059 | ||
รวม Scopus 1 รายการ 0 citations |
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th