SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)

กรอง
ช่วงปี
ถึง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2024 ของ ธัญญรัศม์ อุทัยพันธ์
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Siripongvutikorn, S., Pumethakul, K., Yupanqui, CT., Seechamnanturakit, V., Detarun, P., Utaipan, T., Sirinupong, N., Chansuwan, W., Wittaya, T. and Samakradhamrongthai, RS. (2024). Antioxidant and Nitric Oxide Inhibitory Activity of the Six Most Popular Instant Thai Curries. FOODS, 13(2)
Cited: 2 doi: https://doi.org/10.3390/foods13020178
2Tohteb, A., Kaewmanee, T., Boonyanuphong, P. and Utaipan, T. (2024). Cytoprotection Against Oxidative Damage by Bioaccessible Fraction of Unripe Musa balbisiana Fruit Extract in An Intestinal-like Epithelial Cell Model. CHIANG MAI JOURNAL OF SCIENCE, 51(5)
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.12982/CMJS.2024.081
3Boonyanuphong, P., Utaipan, T., Tongkeaw, P. and Konthapakdee, N. (2024). Functional food potential: pre-gelatinized banana flour blended with peel powder to regulate glucose absorption in caco-2 cells intestinal model. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, 18(12), 9695-9707.
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-024-02882-3
4Siripongvutikorn, S., Pumethakul, K., Yupanqui, CT., Seechamnanturakit, V., Detarun, P., Utaipan, T., Sirinupong, N., Chansuwan, W., Wittaya, T. and Samakradhamrongthai, RS. (2024). Phytochemical Profiling and Antioxidant Activities of the Most Favored Ready-to-Use Thai Curries, Pad-Ka-Proa (Spicy Basil Leaves) and Massaman. FOODS, 13(4)
Cited: 2 doi: https://doi.org/10.3390/foods13040582
รวม WoS/ISI 4 รายการ 4 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th