SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2560 ของ : เทวี ทองแดง คาร์ริลา
ผลงานตีพิมพ์ ISI (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Effect of domestic cooking methods on physicochemical, nutritional and sensory properties of different varieties of brown rice from Southern Thailand and Malaysia
SIWAPORN PINKAEW : 35% TAEWEE TONGDANG KARRILA : 10%,MADAN KUMAR CHAPAGAI : 40%,WAN ABDUL WAN MANAN : 5%,WAN ROSLI WAN ISHAK : 5%,ROHANA JALIL : 5% (2017).
International Food Research Journal, 24(3), 1140-1147. Quartile: Q4
2A switch point model for high-resolution moisture absorption isotherms of raw and pregelatinized starches
TAEWEE TONGDANG KARRILA : 50% SEPPO JUHANI KARRILA : 50% (2017).
Journal of Food Measurement and Characterization, 11(4), 1592-1601. Quartile: Q4
รวม 2 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th