SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : พายัพ มาศนิยม
ผลงานตีพิมพ์ ISI (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Physicochemical characteristics and flavor profiles of fermented fish sauce (budu) during fermentation in commercial manufacturing plant
POCHANART KANJAN : 60% PHAT SAKPETCH : 10%,PAYAP MASNIYOM : 10%,OMMEE BENJAMA : 10%,LAKHA SALAIPETH : 10% (2022).
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 59(2), 693-702. Quartile: Q3
2Quality characteristics of high salt fermented fish sauce (budu) produced using autochthonous Virgibacillus halodenitrificans PS21 and Staphylococcus simulans PMRS35
POCHANART KANJAN : 60% PAYAP MASNIYOM : 10%,TIPPARAT HONGPATTARAKERE : 15%,PHAT SAKPETCH : 15% (2021).
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 56(8), 4098-4107. Quartile: Q2
3VIABILITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM TISTR 2083 IN PROTECTANT DURING LOW-TEMPERATURE DRYING AND STORAGE
JARUWAN MANEESRI : 70% ABDULLAH AL : 40%,PAYAP MASNIYOM : 10% (2021).
SAINS MALAYSIANA, 50(8), 2229-2240. Quartile: Q4
4Characteristics and properties of goat meat gels as affected by setting temperatures
SOOTTAWAT BENJAKUL : 40% SULAIMAN MAD-ALI : 40%,PAYAP MASNIYOM : 20% (2018).
Food Chemistry, 268(-), 257-263. Quartile: Q1
5Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture after using protective agent and drying
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,MANUMAERI LIMING : 5% (2018).
International Food Research Journal, 25(4), 1655-1660. Quartile: Q4
6Effect of turmeric and lemongrass essential oils and their mixture on quality changes of refrigerated green mussel (Perna viridis)
PAYAP MASNIYOM : 80% OMMEE BENJAMA : 10%,JARUWAN MANEESRI : 10% (2012).
International Journal of Food Science and Technology, 47(5), 1079-1085.
รวม 6 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th