SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : วีรยา ตรีวรรณจุฑา
ผลงานตีพิมพ์ ISI (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Impingement drying of germinated brown rice varieties at intermediate temperatures: drying kinetics and analysis of quality
WEERAYA KHUMMUENG : 25% HATHAICHANOK NETKHAM : 40%,YUTTHANA TIRAWANICHAKUL : 15%,SUPAWAN TIRAWANICHAKUL : 15% (2022).
Journal of Food and Nutrition Research, 61(1), 69-80. Quartile: Q4
2Metal and Metal Oxide Nanoparticles from Mimusops elengi Linn. Extract: Green Synthesis, Antioxidant Activity, and Cytotoxicity
SELLY ARVINDA RAKHMAN : 15% WEERAYA KHUMMUENG : 40%,TANYARATH UTAIPAN : 35%,CHAROEN PAKHATHIRATHIEN : 10% (2022).
Sains Malaysiana , 51(9), 2857-2871. Quartile: Q4
3Effects of artificial light sources on growth and phytochemicals content in green oak lettuce
WEERAYA KHUMMUENG : 10% EAKNARIN RUANGRAK : 50%,TANYARATH UTAIPAN : 20%,NURSALMEEYAH ETAE : 10%,YARODAH WAMAE : 10% (2020).
Horticultura brasileira, 38(2), 204-210. Quartile: Q4
4Effects of artificial light sources on accumulation of phytochemical contents in hydroponic lettuce
EAKNARIN RUANGRAK : 90% WEERAYA KHUMMUENG : 10% (2019).
JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & BIOTECHNOLOGY, 94(3), 378-388. Quartile: Q2
5Relevance of two-dimensional gas chromatography and high resolution olfactometry for the parallel determination of heat-induced toxicants and odorants in cooked food
WEERAYA KHUMMOUNG : 25% (2015).
na, 1388(1), 217-226. Quartile: Q1
รวม 5 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th