SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2558 ของ : ศิวพร ปิ่นแก้ว
ผลงานตีพิมพ์ ISI (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Key properties of iodine-, iron- and zinc- fortified fish cracker: effects of ambient shelf storage on iodine retention and quality indicators
SIWAPORN PINKAEW : 95% TAEWEE TONGDANG KARRILA : 5% (2015).
International Journal of Food Science and Technology, 50(9), 1979-1987. Quartile: Q2
2Serum retinol concentrations demonstrate high specificity after correcting for inflammation but questionable sensitivity compared with liver stores calculated from isotope dilution in determining vitamin A deficiency in Thai and Zambian children
SHERRY A. TANUMIHARDJO : 25% DEVIKA J. SURI : 25%,JACOB P. TANUMIHARDJO : 10%,BRYAN M. GANNON : 10%,SIWAPORN PINKAEW : 15%,CHISELA KALIWILE : 8%,JUSTIN CHILESHE : 7% (2015).
American Journal of Clinical Nutrition, 102(5), 1259-1265. Quartile: Q1
รวม 2 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th