SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : พจนารถ แก่นจันทร์
ผลงานตีพิมพ์ ISI (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Physicochemical characteristics and flavor profiles of fermented fish sauce (budu) during fermentation in commercial manufacturing plant
POCHANART KANJAN : 60% PHAT SAKPETCH : 10%,PAYAP MASNIYOM : 10%,OMMEE BENJAMA : 10%,LAKHA SALAIPETH : 10% (2022).
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 59(2), 693-702. Quartile: Q3
2Probiotic Weissella cibaria KY10 derived from digestive tract of healthy shrimp exhibits strong antibacterial effects against Vibrio parahaemolyticus causing AHPND in shrimp
POCHANART KANJAN : 60% SAWEIT CHAIMONGKOL : 10%,อภิสิทธิ์ กิ้มตั้น : 20%,PHAT SAKPETCH : 5% (2022).
Aquaculture Research, 53(7), 2597-2607. Quartile: Q3
3Quality characteristics of high salt fermented fish sauce (budu) produced using autochthonous Virgibacillus halodenitrificans PS21 and Staphylococcus simulans PMRS35
POCHANART KANJAN : 60% PAYAP MASNIYOM : 10%,TIPPARAT HONGPATTARAKERE : 15%,PHAT SAKPETCH : 15% (2021).
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 56(8), 4098-4107. Quartile: Q2
4Functional and safety assessment of Staphylococcus simulans PMRS35 with high lipase activity isolated from high salt-fermented fish (Budu) for starter development
POCHANART KANJAN : 60% PHAT SAKPETCH : 40% (2020).
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 124(Article Nu), 1-7. Quartile: Q1
5Immune effects of ?-glucan are determined by combined effects on Dectin-1, TLR2, 4 and 5
POCHANART KANJAN : 50% NEHA M. SAHASRABUDHE : 25%,BART J. DE HAAN : 5%,PAUL DE VOS : 20% (2017).
na, 2017(37), 433-440. Quartile: Q1
รวม 5 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th