SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : จารุวรรณ มณีศรี
ผลงานตีพิมพ์ Scopus (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Optimization of sugarcane juice as a culture medium for scale up of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 production
JARUWAN MANEESRI : 50% PAYAP MASNIYOM : 10%,ABDULLAH AL : 20% (2023).
Food Research, 7(4), 272-280. Quartile: Q3
2Isolation of Yeast and Acetic Acid Bacteria from Palmyra Palm Fruit Pulp (Borassus flabellifer Linn.)
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
International Food Research Journal , 23(3), 1308-1314. Quartile: Q2
3Optimization of culture conditions for Acetobacter aceti TISTR 102 in coconut water with supplementary banana juice
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAO NGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
International Food Research Journal, 23(3), 1300-1307. Quartile: Q2
4Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on quality chamges of refrigerated tilapia (Oreochromis niloticus) fillets
JARUWAN MANEESRI : 15% (2013).
na, 20(3), 1401-1408.
รวม 4 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th