SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ผลงานตีพิมพ์ Scopus (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Storage Stability, Gastrointestinal Release and Sensory Properties of Cookies Incorporated with Protein-based Moringa oleifera Leaf Extract microcapsule
THAMMARAT KAEWMANEE : 40% JENNIFER OSAMEDE AIROUYUWA : 60% (2020).
na, 19(1), 139-154. Quartile: Q3
2Effects of fish species on the characteristics of fish cracker
THAMMARAT KAEWMANEE : 60% TAEWEE TONGDANG KARRILA : 20%,SOOTTAWAT BENJAKUL : 20% (2015).
na, 2015(22), 2078-2087. Quartile: Q2
3Functional and Antioxidative properties of Bambara groundnut (Voandzeia subterranea) protein hydrolysates
THAMMARAT KAEWMANEE : 50% (2015).
na, 2015(22), 1584-1595. Quartile: Q2
รวม 3 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th