SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : พายัพ มาศนิยม
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Optimization of sugarcane juice as a culture medium for scale up of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 production
JARUWAN MANEESRI : 50% PAYAP MASNIYOM : 10%,ABDULLAH AL : 20% (2023).
Food Research, 7(4), 272-280. Quartile: Q3
2Physicochemical characteristics and flavor profiles of fermented fish sauce (budu) during fermentation in commercial manufacturing plant
POCHANART KANJAN : 60% PHAT SAKPETCH : 10%,PAYAP MASNIYOM : 10%,OMMEE BENJAMA : 10%,LAKHA SALAIPETH : 10% (2022).
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 59(2), 693-702. Quartile: Q3
3Quality characteristics of high salt fermented fish sauce (budu) produced using autochthonous Virgibacillus halodenitrificans PS21 and Staphylococcus simulans PMRS35
POCHANART KANJAN : 60% PAYAP MASNIYOM : 10%,TIPPARAT HONGPATTARAKERE : 15%,PHAT SAKPETCH : 15% (2021).
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 56(8), 4098-4107. Quartile: Q2
4VIABILITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM TISTR 2083 IN PROTECTANT DURING LOW-TEMPERATURE DRYING AND STORAGE
JARUWAN MANEESRI : 70% ABDULLAH AL : 40%,PAYAP MASNIYOM : 10% (2021).
SAINS MALAYSIANA, 50(8), 2229-2240. Quartile: Q4
5Characteristics and properties of goat meat gels as affected by setting temperatures
SOOTTAWAT BENJAKUL : 40% SULAIMAN MAD-ALI : 40%,PAYAP MASNIYOM : 20% (2018).
Food Chemistry, 268(-), 257-263. Quartile: Q1
6Sensory and Physical Properties of Pla-duk-ra (Dried Fermented Catfish) at Different Conditions of Drying
PAYAP MASNIYOM : 25% TAWAT NOIPOM : 20%,MAKATAR WAE-HAYEE : 20%,NATTAYA LAEHMAD : 5%,ADILAN HNIMAN : 5%,SHERLY HANIFARIANTY : 5%,SITI AZHANI : 20% (2018).
International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology, 8(4-2), 1597-1603. Quartile: Q2
7Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture after using protective agent and drying
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,MANUMAERI LIMING : 5% (2018).
International Food Research Journal, 25(4), 1655-1660. Quartile: Q4
8Effect of plant-extract on quality changes of refrigerated tilapia (Oreochromis niloticus) fillets
PAYAP MASNIYOM : 60% (2016).
KHON KAEN AGRICULTURE JOURNAL , 44(suppl1), 703-708.
9Isolation of Yeast and Acetic Acid Bacteria from Palmyra Palm Fruit Pulp (Borassus flabellifer Linn.)
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
International Food Research Journal , 23(3), 1308-1314. Quartile: Q2
10Optimization of culture conditions for Acetobacter aceti TISTR 102 in coconut water with supplementary banana juice
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAO NGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
International Food Research Journal, 23(3), 1300-1307. Quartile: Q2
11Preparation of Vinegar from Coconut Water Using Baker?s Yeast and Acetobacter aceti TISTR 102 Starter Powder
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,THAONGAN NGOC TRINH : 5% (2016).
KKU Research Journal, 22(1), 385-396.
12Preparation the Substrate from Palmyra Palm Fruit by Candida stellimalicola Fermentation for Acetic Acid Production
JARUWAN MANEESRI : 80% PAYAP MASNIYOM : 15%,SIRIPORN ARTNARONG : 5% (2016).
na, 22(1), 397-403.
13คุณภาพผลิตภัณฑ์หมึกสอดไส้ข้าวเหนียวที่ปรุงเสร็จ ระหว่างเก็บรักษาในสภาวะเย็น Quality of Cooked Squid Stuffed with Sticky Rice Product during Chilled Storage
OMME BENCHAMA : 40% SUPIANEE WAEDOLOH : 40%,PAYAP MASNIYOM : 20% (2016).
วารสารวิจัยเทคโนโลยีการประมง, 10(2), 98--106.
14คุณภาพผลิตภัณฑ์หมึกสอดไส้ข้าวเหนียวที่ปรุงเสร็จ ระหว่างเก็บรักษาในสภาวะเย็น Quality of Cooked Squid Stuffed with Sticky Rice Product during Chilled Storage
สุเฟียนี แวดอเลาะ : 40% อมมี เบญจมะ : 40%,พายัพ มาศนิยม : 20% (2016).
na, 10(2), xx-xx.
15สารสกัดธรรมชาติบางชนิดสำหรับการยืดอายุการเก็บรักษาปลานิลแดงแล่ระหว่างการเก็บรักษาที่อุณหภูมิแช่เย็น
PAYAP MASNIYOM : 80% (2016).
na, 1(44), ึ703-708. Quartile: None Q
16Effect of modified atmosphere and vacuum packaging on quality changes of refrigerated tilapia (Oreochromis niloticus) fillets
PAYAP MASNIYOM : 70% OMMEE BENJAMA : 15%,JARUWAN MANEESRI : 15% (2013).
International Food Research Journal , 20(3), 1401-1408.
17Biochemical composition and physicochemical properties of two red seaweeds (Gracilaria fisheri and G. tenuistipitata) from the Pattani Bay in Southern Thailand
OMME BENCHAMA : 80% PAYAP MASNIYOM : 20% (2012).
Songklanakarin Journal of Science Technology, 34(2), 223-230.
18Effect of turmeric and lemongrass essential oils and their mixture on quality changes of refrigerated green mussel (Perna viridis)
PAYAP MASNIYOM : 80% OMMEE BENJAMA : 10%,JARUWAN MANEESRI : 10% (2012).
International Journal of Food Science and Technology, 47(5), 1079-1085.
19Deterioration and shelf-life extension of fish and fishery products by modified atmosphere packaging
PAYAP MASNIYOM : 100% (2011).
Songklanakarin J. Sci. Technol., 33(2), 181-192.
20Extending the shelf-life of refrigerated green mussel (Perna viridis) under modified atmosphere packaging
PAYAP MASNIYOM : 80% OMMEE BENJAMA : 10%,JARUWAN MANEESRI : 10% (2011).
Songklanakarin J. Sci. Technol., 33(2), 171-179.
21องค์ประกอบทางเคมี โปรไฟล์แร่ธาตุและกรดอะมิโนของสาหร่าย Ulva intestinalis จากบ่อเลี้ยงกุ้ง
อมมี เบญจมะ : 80% พายัพ มาศนิยม : 20% (2011).
วารสารวิทยาศาสตร์เกษตร, 42(2(พิเศษ)), 493-496.
22การพัฒนาผลิตภัณฑ์มูลค่าเพิ่มจากสาหร่ายสกุลกราซิลาเรียเพื่อชุมชนบริเวณอ่าวปัตตานี
อมมี เบญจมะ : 50% ระพีพร เรืองช่วย : 20%,นิรัติศัย เพชรสุภา : 10%,โชคชัย เหลืองธุวปราณีต : 10%,พายัพ มาศนิยม : 10% (2010).
ว. วิทยาศาสตร์เกษตร , 41 (3/1 (พิเศษ), 545-548.
23ผลผลิตและคุณภาพวุ้นสาหร่ายสกุลกราซิลาเรียจากอ่าวปัตตานี
อมมี เบญจมะ : 60% พายัพ มาศนิยม : 20%,ศิริรัตน์ เวชกุล : 20% (2009).
ว. วิทยาศาสตร์เกษตร กษ. 40(3)(พิเศษ): 17-20 (2552), 40(3), 17-20.
24Effect of Lactic, Acetic and Citric Acids on Quality Changes of Refrigerated Green Mussel, Perna viridis (Linnaeus, 1758)
PAYAP MASNIYOM
na
รวม 24 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th