SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : จันธิรา แก้วศรีทอง
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Effect of different storage conditions on qualities of white-scar oyster (Crassostrea belcheri).
PAIRAT SOPHANODORA : 40% SOMWANG SONGSAENG : 40%,JANTIRA KAEWSRITHONG : 10%,TOSHIAKI OHSHIMA : 10% (2010).
na, 17(-), 491-500.
2Quality Changes in Oyster (Crassostrea belcheri) during Frozen Storage as Affected by Freezing and Antioxidant
PAIRAT SOPHANODORA : 40% SOMWANG SONGSAENG : 40%,JANTIRA KAEWSRITHONG : 10%,TOSHIAKI OHSHIMA : 10% (2010).
na, 123(123), 286-290.
3Compositions of fatty acid hydroperoxide positional isomers in sweet smelt, yellowtail and rainbow trout livers phosphatidylcholine
JANTHIRA KAEWSRITHONG : 90% (2002).
na, 67(5), 975-982. Quartile: Q3
4Effects of an excess dose of dietary ??tocopherol on hydroperoxide accumulation and erythrocyte osmotic fragility of sweet smelt Plecoglossus altivelis (Temminck et Schlegel)
JANTHIRA KAEWSRITHONG : 80% (2001).
na, 32(S1), 191-198. Quartile: Q3
5Highly Unsaturated Fatty Acids as Precursors of Fish Aroma
JANTHIRA KAEWSRITHONG : 30% (2001).
na, 788(Chapter 16), 208-220.
6Seasonal variation of phosphatidylcholine hydroperoxides in blood of sweet smelt Plecoglossus altivelis
JANTHIRA KAEWSRITHONG : 90% (2001).
na, 130(1), 33-42.
7Unusual levels of phosphatidylcholine hydroperoxide in plasma, red blood cell, and livers of aromatic fish
JANTHIRA KAEWSRITHONG : 80% (2000).
na, 66(4), 768-775. Quartile: Q3
รวม 7 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th