SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : พิสิฐ์พงษ์ หมื่นประเสริฐดี
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Microencapsulated functional ingredients from a Moringa oleifera leaf polyphenol-rich extract: Characterization, antioxidant properties, in vitro simulated digestion, and storage stability
THAMMARAT KAEWMANEE : 50% PHANITA VONGHIRUNDECHA : 25%,PISIPONG MEUNPRASERTDEE : 10%,SASITORN CHUSRI : 15% (2022).
LWT - Food Science and Technology , 154(Article nu), 1-9. Quartile: Q1
2Comparison of hot water and methanol extraction combined with ultrasonic pretreatment on antioxidant properties of two pigmented rice cultivars
PIYAWAN BOONYANUPHONG : 60% PISIPONG MEUNPRASERTDEE : 10%,UGYEN TOBGAY : 30% (2020).
Food Research, 4(2), 547-556. Quartile: Q4
3A Comparison of Three Extraction Methods for Phenolic Compounds and Antioxidant Activities from Moringa oleifera Leaves
PISIPONG MEUNPRASERTDEE : 10% (2018).
na, 7(45), 2779-2789. Quartile: Q4
รวม 3 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th