SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : ศิวพร ปิ่นแก้ว
ผลงานตีพิมพ์ (ฐาน HRMIS เจ้าของผลงานเป็นผู้บันทึก)
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Effect of vitamin A-fortified rice on the gut microbiota of Thai lactating women and their exclusively breastfed infants
SIWAPORN PINKAEW : 30% SANTAD WICHIENCHOT : 30%,LUKMAN AZIS : 40% (2021).
Chiang Mai University Journal of Natural Sciences, 20(4 Article ), 1-15. Quartile: Q3
2The correlations between gut microbiota of Muslim Thai lactating women and their dietary intake and gut microbiota of breastfed infants
SIWAPORN PINKAEW : 40% SANTAD WICHIENCHOT : 30%,LUKMAN AZIS : 30% (2021).
Malaysian Journal of Nutrition, 27(3), 461-471. Quartile: Q4
3Vitamin A-fortified rice increases total body vitamin A stores in lactating Thai women measured by retinol isotope dilution: a double-blind, randomized, controlled trial
EMORN UDOMKESMALEE : 10% SHERRY A. TANUMIHARDJO : 5%,CHRISTOPHER R DAVIS : 5%,SIWAPORN PINKAEW : 80% (2021).
AMERICAN JOURNAL OF CLINICAL NUTRITION, 113(5), 1372-1380. Quartile: Q1
4Variety difference of physiochemical and cooking properties of selected brown rice from Thailand and Malaysia
SIWAPORN PINKAEW : 50% TAEWEE TONGDANG : 25%,MADAN KUMAR : 20%,WAN ROSLI : 5% (2020).
Food research, 4(3), 630-635. Quartile: Q4
5การติดตามรูปแบบการบริโภคและภาวะโภชนาการของหญิงให้นมบุตรและทารกระหว่างเดือนแรก และ 5 เดือนหลังคลอดที่อาศัยอยู่ในพื้นที่ชานเมือง จังหวัดปัตตานี
SIWAPORN PINKAEW : 70% THANYALAK RODSAI : 30% (2019).
วารสารโภชนาการ, 2019(2), 80-93. Quartile: Q2
6Effect of domestic cooking methods on physicochemical, nutritional and sensory properties of different varieties of brown rice from Southern Thailand and Malaysia
SIWAPORN PINKAEW : 35% TAEWEE TONGDANG KARRILA : 10%,MADAN KUMAR CHAPAGAI : 40%,WAN ABDUL WAN MANAN : 5%,WAN ROSLI WAN ISHAK : 5%,ROHANA JALIL : 5% (2017).
International Food Research Journal, 24(3), 1140-1147. Quartile: Q4
7Glycaemic index values and physicochemical properties of five brown rice varieties cooked by different domestic cooking methods
SIWAPORN PINKAEW : 50% MADAN KUMAR CHAPAGAI : 30%,TAEWEE TONGDANG KARRILA : 10%,WAN ROSLI WAN ISHAK : 4%,์NORDIANA ABU BAKAR : 2%,ROHANA ABDUL JALIL : 2%,WAN ABDUL MANAN WAN MUDA : 2% (2016).
Functional Foods in Health and disease , 6(8), 506-518. Quartile: Q4
8Key properties of iodine-, iron- and zinc- fortified fish cracker: effects of ambient shelf storage on iodine retention and quality indicators
SIWAPORN PINKAEW : 95% TAEWEE TONGDANG KARRILA : 5% (2015).
International Journal of Food Science and Technology, 50(9), 1979-1987. Quartile: Q2
9Serum retinol concentrations demonstrate high specificity after correcting for inflammation but questionable sensitivity compared with liver stores calculated from isotope dilution in determining vitamin A deficiency in Thai and Zambian children
SHERRY A. TANUMIHARDJO : 25% DEVIKA J. SURI : 25%,JACOB P. TANUMIHARDJO : 10%,BRYAN M. GANNON : 10%,SIWAPORN PINKAEW : 15%,CHISELA KALIWILE : 8%,JUSTIN CHILESHE : 7% (2015).
American Journal of Clinical Nutrition, 102(5), 1259-1265. Quartile: Q1
รวม 9 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th