SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ของ : พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2562Application of Fourier Transform Infrared Spectroscopy for Analysis the Stability of Calcium Fortified Sterilized Goat, Cow and Soy Milk
, page: 34-41
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 70%
ผู้แต่งร่วม: SIWAPORN PINKAEW : 30%
refno: 41269


14-15/6/2562
2559EFFECT OF PRE-EMULSIFIED FAT FROM SOY PROTEIN HYDROLYSATE ON QUALITIES OF CHICKEN EMULSION SAUSAGE
, page: 1-5
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 30802


17-19/8/2559
2558Effect of glycerin supplementation in goat diets on color and sensory perception of pasteurized goat milk
, page: 103-103
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 70%
refno: 24301


2-3/12/2557
2558Effect of Stabilizers on Quality of Stirred Goat Milk Yogurt
, page: 99-99
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 24302


2-3/12/2557
2558Effect of Lipozyme? and Glycerol Ratio on Monolaurin Preparing by Glycerolysis of Coconut Oil
, page: 93-93
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 24303


2-3/12/2557
2558Optimum Condition for the Synthesis of Monolaurin by Immobilized Rhizopus arrhizus Lipase
, page: 92-92
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 24304


2-3/12/2557
2557ไก่กอและในรีทอร์ท เพาช์: งานวิจัยและการประยุกต์ใช้
, page: 205-209
ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน : 50%
ผู้แต่งร่วม: ใบศรี สร้อยสน : 20%,ปิ่น จันจุฬา : 20%
refno: 23464


26/7/2557
2556EFFECT OF OUTLET TEMPERATURE ON SOME QUALITY OF SPRAY DRIED GOAT MILK
, page: 114-114
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 30%
refno: 18788


14/12/2555
2556Preparation of Monolaurin by Lipase G from Pennicillium camembertii
, page: 117-117
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 30%
ผู้แต่งร่วม: SUTEERA SAOWAPARK : 10%
refno: 18789


14/12/2555
2556โครงสร้างระดับจุลภาคและการยอมรับไก่กอและที่ผลิตแบบดั้งเดิม และผลิตโดยใช้สารหมักเนื้อร่วมกับเทคนิค Sous vide
, page: 110-114
ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน : 100%
refno: 19911


19/7/2556
2555EFFECT OF COATED MATERIAL AND ANTIOXIDANT ON STABILITY OF MICROCAPSULE CONJUGATED LINOLEIC ACID
, page: 337-
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 16052


11-12/10/2554
2555EFFECT OF WHEY PROTEIN CONCENTRATE AND INULIN ON QUALITIES OF LOW FAT PUMPKIN ICE CREAM
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 16054


11-12/10/2554
2553Comparison of conjugated leinoleic aci (CLA) stability at different storage condition
, page: 253-
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 100%
refno: 10600


16-17/10/2552
2553CHEMICAL COMPOSITION OF GOAT?S MILK IN THREE SOUTHERN BORDER PROVINCES
, page: 254-
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN : 50%
refno: 10601


16-17/10/2552
2552Effects of Fat and Stabilizers on Goat's Milk Chocolate Ice Cream
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 7475

n/a
2552Preparation and Properties of Gelatin from Skin and Bone Goat
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: TEWEE THONGDANG
ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 7493

n/a
2551The effect of enrichment with sunflower seed, sesame seed and alpha tocopherol acetate to linoleic acid quantity in cookies
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 4393

n/a
2551Fatty Acid Profiles of Marine and Freshwater Fish in Pattani
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: ROMLEE CHEDOLOH
ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN,TAEWEE THONGDANG
refno: 4396

n/a
2551Some properties of native pigmented waxy rice starch in Southern Thailand
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: SANCHAI YODMANEE
ผู้แต่งร่วม: TEWEE THONGDANG,PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 4480

n/a
2551The Effect of Enrichment with Sunflower Seed, Sesame Seed and Alpha Tocopherol Acetate to Linoleic Acid Quantity in Cookies
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: SUMALIKA PIAMMONGKOL
ผู้แต่งร่วม: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 4552

n/a
2551ผลของชนิดไขมันและสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณลักษณะของไส้กรอกฮาลาลชนิดแฟรงค์เฟอร์เตอร์เนื้อไก่
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
refno: 5870

n/a
2551ผลของชนิดไขมันและสารไฮโดรคอลลอยด์ต่อคุณลักษณะของไส้กรอกฮาลาลชนิดแฟรงค์เฟอร์เตอร์เนื้อวัว
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: พัชรินทร์ ภักดีฉนวน
refno: 5871

n/a
2550Oxidative stability of conjugated linoleic acid as free fatty acid and triacylglycerol forms
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 2817

n/a
2550Identification of Gelatin Types by Amino Acids Analysis
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 2818

n/a
2550Comparison of Gelatin Analysis between Sedimentation and Spectroscopy Techniques
, page: n/a
ผู้แต่งหลัก: PATCHARIN PAKDEECHANUAN
refno: 2819

n/a
รวม 25 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th