SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2558 ของ : จารุวรรณ มณีศรี
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2558The Fermentation of Vinegar from Palm Sap by using Acetobacter aceti Starter Powder
, page: 98-98
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 100%
refno: 24298


2-3/12/2557
2558Preparation of Vinegar from Coconut Water Using Baker's Yeast and Acetobacter aceti TISTR 102 Starter Powder
In: The 6 th International Conference on Fermentation Technology for Value Added Agricultural Products , page: 27-27
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 26886
Fermentation Research Center for Value Added Agricultural Products, Faculty of Technology, Khon Kaen University
Centara Hotel & Convention Centre, Khon Kaen, Thailand
29-31/7/2558
2558Preparation the Substrate from Palmyra Palm Fruit by Candida stellimalicola Fermentation for Acetic Acid Production
, page: 28-28
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 80%
refno: 26899


29-31/7/2558
รวม 3 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th