SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ผลงานวิชาการอื่น ๆ

กรอง
ประจำปี : 2563 ของ : จารุวรรณ มณีศรี
ผลงาน Proceeding (ฐาน HRMIS)
ปีงบชื่อผลงาน/การประชุมเจ้าภาพ/สถานที่วันที่จัด
2563การพัฒนาความรู้และทักษะการนำไปใช้ในการตรวจวิเคราะห์ทางจุลินทรีย์ ด้วยกิจกรรมการดูงานนอกสถานที่
, page: 476-477
ผู้แต่งหลัก: จารุวรรณ มณีศรี : 50%
ผู้แต่งร่วม: ศิริพร อาจณรงค์ : 50%
refno: 42818


12-13/12/2562
2563Effects of temperatures and time of Pasteurization on the quality and shelf life of fermented Stink Bean (Sa Taw Dong) in seasoning sauce.
, page: 121-121
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 75%
ผู้แต่งร่วม: CHUMPHON NUMUANG : 25%
refno: 45299


6-7/2/2563
2563Scale up for cultivation of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 cell in sugarcane juice medium
, page: 76-76-
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 70%
ผู้แต่งร่วม: ABDULLAH AL MAMUN : 40%
refno: 45307


6-7/2/2563
2563Effect of syrup concentration, pasteurized time, and pasteurized temperature on Longkong in syrup product and its shelf life
In: The 22nd Food Innovation Asia Conference 2020 (FIAC 2020) Future Food Innovation for Better Health and Wellness. , page: 78-78
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60%
ผู้แต่งร่วม: SORAYA DOCAR : 10%,KORIYOH KALUPAE : 10%
refno: 45304
Food Science and Technology Association of Thailand (FoSTAT)
BITEC, Bangkok, Thailand. (ZOOM)
19/6/2563
2563Improved survival of Candida tropicalis TISTR 5922 Starter Culture with Difference Form
, page: 314-319
ผู้แต่งหลัก: JARUWAN MANEESRI : 60%
ผู้แต่งร่วม: NATWARAN NUKROHWAD : 30%
refno: 45306


19/6/2563
รวม 5 รายการ

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th