SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2018 ของ พายัพ มาศนิยม
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Mad-Ali, S., Masniyom, P. and Benjakul, S. (2018). Characteristics and properties of goat meat gels as affected by setting temperatures. FOOD CHEMISTRY, 268, 257-263.
Cited: 13 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.084
2Maneesri, J., Masniyom, P. and Liming, M. (2018). Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter Culture after using protective agent and drying. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 25(4), 1655-1660.
Cited: 3
รวม WoS/ISI 2 รายการ 16 citations
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2018 ของ พายัพ มาศนิยม
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Mad-Ali S., Masniyom P. and Benjakul S. (2018). Characteristics and properties of goat meat gels as affected by setting temperatures. Food Chemistry, 268, 257-263.
Cited: 10 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2018.06.084
2Azhani S., Hniman A., Laehmad N., Hanifarianty S., Masniyom P., Noipom T. and Wae-Hayee M. (2018). Sensory and physical properties of Pla-duk-ra (Dried Fermented Catfish) at different conditions of drying. International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology, 8(4-2), 1597-1603.
Cited: 2 doi: https://doi.org/10.18517/ijaseit.8.4-2.7038
3Maneesri J., Masniyom P. and Liming M. (2018). Survival of Candida tropicalis and Lactobacillus plantarum starter culture after using protective agent and drying. International Food Research Journal, 25(4), 1655-1660.
Cited: 3
รวม Scopus 3 รายการ 15 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th