SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2016 ของ ศิวพร ปิ่นแก้ว
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Chapagai, MK., Ishak, WRW., Abu Bakar, N., Jalil, RA., Muda, WAMW., Karrila, T. and Pinkaew, S. (2016). Glycaemic index values and physicochemical properties of five brown rice varieties cooked by different domestic cooking methods. FUNCTIONAL FOODS IN HEALTH AND DISEASE, 6(8), 506-518.
Cited: 5 doi: https://doi.org/10.31989/ffhd.v6i8.260
รวม WoS/ISI 1 รายการ 5 citations
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2016 ของ ศิวพร ปิ่นแก้ว
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Chapagai M., Ishak W., Bakar N., Jalil R., Muda W., Karrila T. and Pinkaew S. (2016). Glycaemic index values and physicochemical properties of five brown rice varieties cooked by different domestic cooking methods. Functional Foods in Health and Disease, 6(8), 506-518.
Cited: 4 doi: https://doi.org/10.31989/ffhd.v6i8.260
รวม Scopus 1 รายการ 4 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th