SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2013 ของ ภควรรษ ทองนวลจันทร์
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2013). Characteristics and antioxidant activity of leaf essential oil-incorporated fish gelatin films as affected by surfactants. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 48(10), 2143-2149.
Cited: 25 doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.12198
2Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2013). Physico-chemical properties, morphology and antioxidant activity of film from fish skin gelatin incorporated with root essential oils. JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, 117(3), 350-360.
Cited: 173 doi: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.03.005
3Tongnuanchan, P., Benjakul, S., Prodpran, T. and Songtipya, P. (2013). Properties and Stability of Protein-based Films from Red Tilapia (Oreochromis niloticus) Protein Isolate Incorporated with Antioxidant during Storage. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, 6(5), 1113-1126.
Cited: 20 doi: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0584-9
รวม WoS/ISI 3 รายการ 218 citations
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2013 ของ ภควรรษ ทองนวลจันทร์
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Tongnuanchan P., Benjakul S. and Prodpran T. (2013). Characteristics and antioxidant activity of leaf essential oil-incorporated fish gelatin films as affected by surfactants. International Journal of Food Science and Technology, 48(10), 2143-2149.
Cited: 27 doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.12198
2Tongnuanchan P., Benjakul S. and Prodpran T. (2013). Physico-chemical properties, morphology and antioxidant activity of film from fish skin gelatin incorporated with root essential oils. Journal of Food Engineering, 117(3), 350-360.
Cited: 146 doi: https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2013.03.005
3Tongnuanchan P., Benjakul S., Prodpran T. and Songtipya P. (2013). Properties and Stability of Protein-based Films from Red Tilapia (Oreochromis niloticus) Protein Isolate Incorporated with Antioxidant during Storage. Food and Bioprocess Technology, 6(5), 1113-1126.
Cited: 21 doi: https://doi.org/10.1007/s11947-011-0584-9
รวม Scopus 3 รายการ 194 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th