SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2020 ของ เทวี ทองแดง คาร์ริลา
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1T? H., Karrila S., Nga L. and Karrila T. (2020). Effect of blending and pregelatinizing order on properties of pregelatinized starch from rice and cassava. Food Research, 4(1), 102-112.
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.26656/fr.2017.4(1).245
2Karrila S. and Karrila T. (2020). Effect of powdering on critical water activity estimate from dynamic dewpoint isotherm of a crispy starch-based snack: a case study with fish cracker. Journal of Food Science and Technology, 57(11), 4123-4132.
Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04448-9
3Leemud P., Karrila S., Kaewmanee T. and Karrila T. (2020). Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch. Journal of Food Measurement and Characterization, 14(1), 388-400.
Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-019-00301-6
รวม Scopus 3 รายการ 2 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th