SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2014 ของ ภควรรษ ทองนวลจันทร์
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Tongnuanchan P., Benjakul S. and Prodpran T. (2014). Comparative studies on properties and antioxidative activity of fish skin gelatin films incorporated with essential oils from various sources. International Aquatic Research, 6(2), 1-12.
Cited: 23 doi: https://doi.org/10.1007/s40071-014-0062-x
2Tongnuanchan P. and Benjakul S. (2014). Essential Oils: Extraction, Bioactivities, and Their Uses for Food Preservation. Journal of Food Science, 79(7)
Cited: 366 doi: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12492
3Tongnuanchan P., Benjakul S. and Prodpran T. (2014). Structural, morphological and thermal behaviour characterisations of fish gelatin film incorporated with basil and citronella essential oils as affected by surfactants. Food Hydrocolloids, 41, 33-43.
Cited: 91 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2014.03.015
รวม Scopus 3 รายการ 480 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th