SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2020 ของ ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Leemud P., Karrila S., Kaewmanee T. and Karrila T. (2020). Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch. Journal of Food Measurement and Characterization, 14(1), 388-400.
Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-019-00301-6
2Kaewmanee T. and Airouyuwa J. (2020). Storage stability, gastrointestinal release and sensory properties of cookies incorporated with protein-based moringa oleifera leaf extract microcapsule. Chiang Mai University Journal of Natural Sciences, 19(1), 139-154.
Cited: 3 doi: https://doi.org/10.12982/CMUJNS.2020.0009
รวม Scopus 2 รายการ 4 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th