SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ Scopus ปี 2023 หน่วยงาน อาหารและโภชนฯ
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Ladda B., Jantararussamee C., Pradidarcheep W., Kasorn A., Matsathit U. and Taweechotipatr M. (2023). Anti-Inflammatory and Gut Microbiota Modulating Effects of Probiotic Lactobacillus paracasei MSMC39-1 on Dextran Sulfate Sodium-Induced Colitis in Rats. Nutrients, 15(6)
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.3390/nu15061388
2Phongnarisorn B., Pichaiyut N. and Tongkaew P. (2023). Gluten-free pancakes and waffles prepared from Riceberry flour instant mix with xanthan gum addition: physical, sensory and chemical properties. Agriculture and Natural Resources, 57(1), 1-10.
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.34044/j.anres.2023.57.1.01
3Mamun A., Masniyom P. and Maneesri J. (2023). Optimization of sugarcane juice as a culture medium for scale up of Lactobacillus plantarum TISTR 2083 production. Food Research, 7(4), 272-280.
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.26656/fr.2017.7(4).874
4Issuriya A., Jatutasri K., Sanpinit S., Chusri S., Voravuthikunchai S., Kaewmanee T., Phoopha S., Jetwanna K. and Limsuwan S. (2023). Potential applications of Rhodomyrtus tomentosa leaf extract as natural anti-staphylococcal additive in food systems: Efficacy and in vivo safety evaluation. Food Science and Technology International
Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1177/10820132231165667
รวม Scopus 4 รายการ 0 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th