SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2015 ของ เทวี ทองแดง คาร์ริลา
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Benchahem, S., Karrila, SJ. and Karrila, TT. (2015). Effect of pretreatment with ultrasound on antioxidant properties of black glutinous rice water extracts. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 22(6), 2371-2380.
Cited: 3
2Kaewmanee, T., Karrila, TT. and Benjakul, S. (2015). Effects of fish species on the characteristics of fish cracker. INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL, 22(5), 2078-2087.
Cited: 7
3Pinkaew, S. and Karrila, TT. (2015). Key properties of iodine-, iron- and zinc- fortified fish cracker: effects of ambient shelf storage on iodine retention and quality indicators. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 50(9), 1979-1987.
Cited: 4 doi: https://doi.org/10.1111/ijfs.12871
รวม WoS/ISI 3 รายการ 14 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th