SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2020 ของ เทวี ทองแดง คาร์ริลา
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Karrila, SJ. and Karrila, TT. (2020). Effect of powdering on critical water activity estimate from dynamic dewpoint isotherm of a crispy starch-based snack: a case study with fish cracker. JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, 57(11), 4123-4132.
Cited: 1 doi: https://doi.org/10.1007/s13197-020-04448-9
2Leemud, P., Karrila, S., Kaewmanee, T. and Karrila, T. (2020). Functional and physicochemical properties of Durian seed flour blended with cassava starch. JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, 14(1), 388-400.
Cited: 6 doi: https://doi.org/10.1007/s11694-019-00301-6
รวม WoS/ISI 2 รายการ 7 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th