SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2012 ของ ภควรรษ ทองนวลจันทร์
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2012). Effects of oxygen and antioxidants on the lipid oxidation and yellow discolouration of film from red tilapia mince. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 92(12), 2507-2517.
Cited: 3 doi: https://doi.org/10.1002/jsfa.5660
2Tongnuanchan, P., Benjakul, S. and Prodpran, T. (2012). Properties and antioxidant activity of fish skin gelatin film incorporated with citrus essential oils. FOOD CHEMISTRY, 134(3), 1571-1579.
Cited: 316 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2012.03.094
รวม WoS/ISI 2 รายการ 319 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th