SAT Data and Information Center

ศูนย์ข้อมูลและสารสนเทศเพื่อการบริหารองค์กรสู่ความเป็นเลิศ


ข้อมูลผลงานตีพิมพ์

แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th

กรอง
ตาราง ผลงานตีพิมพ์ WoS/ISI ปี 2009 ของ ธรรมรัตน์ แก้วมณี
ลำดับรายละเอียดผลงาน
1Kaewmanee, T., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2009). Changes in chemical composition, physical properties and microstructure of duck egg as influenced by salting. FOOD CHEMISTRY, 112(3), 560-569.
Cited: 114 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2008.06.011
2Kaewmanee, T., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2009). Effect of salting processes on chemical composition, textural properties and microstructure of duck egg. JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, 89(4), 625-633.
Cited: 32 doi: https://doi.org/10.1002/jsfa.3492
3Kaewmanee, T., Benjakul, S. and Visessanguan, W. (2009). Protein Hydrolysate of Salted Duck Egg White as a Substitute of Phosphate and Its Effect on Quality of Pacific White Shrimp (Litopenaeus Vannamei). JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 74(8), S351-S361.
Cited: 20 doi: https://doi.org/10.1111/j.1750-3841.2009.01305.x
รวม WoS/ISI 3 รายการ 166 citations

Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: scitech@g.psu.ac.th